x Tante Lien is ontstaan vanuit creativiteit, een volgebouwd huis en de wens om de wereld een betere plek te maken. 

Creativiteit

Al sinds ik een kleine tante was ben ik druk met knutselen, dromen en nieuwe materialen ontdekken. Van mijn oma heb ik leren breien, van mijn moeder leren naaien en ik mocht bij mijn vader afkijken als het ging om tekenen en schilderen. Na mijn VMBO – handel en administratie was het dan ook duidelijk dat mijn vervolg opleiding een creatieve richting moest hebben: Nimeto – ruimtelijke presentatie en communicatie. Hier leerde ik naast grafisch design ook een goede etalage te maken en (ontwerp)technisch te tekenen in de programma’s ‘Vectorworks’ en ‘Cinema 4D’. 

Een volgebouwd huis

Na 4 jaar Nimeto, een periode tussen de kerstballen als projectleider en een hele leuke tijd als ‘production assistant – exhibitions and events’ besloot ik dat mijn huis te vol stond met mijn creaties. Al snel had ik een webshop, kreeg ik leuke grafische opdrachten en werd mijn huis een creatief oord. Naast een snijplotter en drukpers voor het bedrukken van kleding en tasjes heb ik nog vele andere materialen om verschillende vormen van kunst uit te oefenen. Daar worden we blij van!!

Development

Nu een mooie en leerzame 3 jaren later staan er een huisstijl en concept. Met een tagline als ‘Release your inner child’ lijkt niets meer onmogelijk. 2020 is all about development! 

Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen en ontdekken over jullie favoriete tante, stay tuned en volg ons op Facebook, Instagram en Twitter.