De liefde en het leven!

HI lieve jij!
Ik wil je meenemen op avontuur, vind je dat goed?
Super spannend, en vast ook rode-pen-materiaal voor de taal-nazi’s onder ons, maar we gaan het gewoon doen.
Ik hoop je namelijk een beetje mee te nemen in mijn mooie, volle en chaotische leven, mijn hersenspinsels met je te delen en te laten zien wie er achter x Tante Lien zit.

En vandaag vieren we de liefde en het leven! De liefde omdat onze grote dag steeds dichter bij komt na een jaar verloofd, zijn we dan eindelijk bijna echt man en vrouw: Oom Hut en Tante Lien <3
Op 17 mei trouwen we voor de wet en eigenlijk nog belangrijker voor God.
Samen gaan we het avontuur aan, we gaan voor de rolatorrace in het verzorgingscentrum en het valsspelen tijdens een potje kaarten, onder het genot van een advocaatje met slagroom: Samen oud worden dus!

En het leven, tjah… LAMMETJES!
Afgelopen vrijdag zijn er 2 prachtige nieuwe lammetjes geboren. De wiebelende staartjes, het vallen en weer opstaan en de nodige standjes van hun moeders is een film waar ik uren naar kan kijken. En we hebben NOG een drachtig schaap, dat houd de spanning een beetje op pijl 😉
Met de leuke nieuwe aanwinsten op de boerderij, kan de weg naar huis niet kort genoeg zijn. De lente komt er weer aan. En dat geeft goede moed,
want in mijn wereld geld: Alles is fijn met een straaltje zonneschijn.

De balans werk-Tante Lien-rust wordt er altijd beter van als de dagen vol zon zijn. Die balans is trouwens een eeuwige zoektocht en ik vind dat dat ook mag en kan. Gezien ik lekker impulsief ben, is er vaak een overschot aan passie voor nieuwe ideeën, soms een enorme drang weer een nieuwe stortbak voor die passie te vinden. Gelukkig is Hut er altijd om me sturing te geven en perspectief te bieden, mijn ideeën echt vorm te geven.
Ik ben sinds deze week begonnen met vroeg (lees: op tijd) op te staan, die chaos van mij begon ‘s ochtends namelijk al… ‘Nog eeeeeven blijven liggen’ werd zo lang dat ik in 10 minuten vanuit mijn bedje aangekleed de auto in moest. Dat ik nu een half uur, op een goede dag zelfs een uur, heb om van mijn bed naar mijn auto te komen is dus een heel fijn begin van een goede gewoonte!

Over goede gewoontes gesproken, ik ben inmiddels 8 volle weken rook-vrij!

Blijf je op de hoogte? in de volgende ‘Neem me mee’ kom je meer te weten over het ontstaan van x Tante Lien, ‘t Keetje en hoe ik nu werk.

X

Tante Lien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van www.xtantelien.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 7 reviews.