De smaak te pakken

Als vanzelf gaan bij mij, bij de aanloop naar een nieuw jaar, alle ‘frisse start’ bellen rinkelen: Tijd om dat luie beest van mijn rug te gooien en aan de slag te gaan!

Gelukkig kan ik zeggen dat ik al aardig op weg ben. Nieuwe ideeën komen als paddestoelen uit de grond en er komt langzaam orde in de chaos. Ik ben begonnen met het ontwikkelen van heuse doe-het-zelf pakketjes! Iets wat voor mij eigenlijk heel onnatuurlijk is… Ik denk snel; maar je gaat toch zelf op zoek naar hoe iets moet? En je besteld dan toch zelf alles wat je nodig hebt? Terwijl (mijn zus moest me dit uitleggen) de meeste mensen helemaal geen zin hebben om die moeite te nemen.
Zo leer je nog eens iets over je medemens, een leuk lesje ‘leer je doelgroep kennen’.

Naast pakketjes en producten ben ik nog altijd druk met mijn krullen. Ome hut heeft geheel per ongeluk de meest relaxte shampoo onder de boom gelegd dit jaar. En voor het creeeren van hét ideale masker ben ik het kippenhok ingedoken voor een eitje, heb ik mijn Aloë Vera een nieuw kapseltje gegeven en ging ik aan de gang met ‘franse groene klei’.

Over groene dingen gesproken: ik ben er tijdens kerst achter gekomen dat ik de trotse eigenaar ben van maar liefst 56, eh inmiddels 57 planten (ik kon me niet inhouden)

Als kerst op de taart ben ik weer begonnen met rollen, niet omdat ik mezelf volgegeten heb met kerst (wat ik zeer zeker wel gedaan heb), maar omdat ik eindelijk een gezellig mede skate-beest gevonden heb. Rollen op skates dus… niet om mijn eigen as 🙂

Mag ik jullie alvast een fantastisch 2021 wensen lieve mensen?

Dikke X

Tante Lien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.xtantelien.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.