In de knoop

Zoals jullie vast hebben gemerkt ben ik niet zo actief geweest de afgelopen maanden. Ik kijk zeker niet terug op (los van corona) een vervelende tijd, maar in de knoop zat ik wel. Mijn creatieve kant wilde niet meewerken en vaak wordt het er van pushen ook niet beter op.
Iedereen begon ineens te transformeren naar een volledig online leven en daar ben ik simpelweg nog niet klaar voor! Lief bedoeld kwam iedereen om me heen met ideeën aanzetten voor online ditjes en datjes, maar online? Dat is toch niets voor mij?
Inmiddels heb ik een mooie middenweg gevonden en ben ik weer vol goede moed nieuwe ideeën uit mijn eigen brein (want die passen toch het best bij mij) aan het vormgeven.

Niet alleen vanbinnen was er een knoop ontstaan trouwens… Man, man, man wat was mijn haar een ramp!
Die wilde krullenbos van me is inmiddels al behoorlijk lang en daardoor moet ik weer helemaal wennen aan hoe het nu werkt, dus ik dacht kom ik ga op onderzoek uit…
Inmiddels slaap ik met een badmuts van satijn, want dan pluist je haar niet zo als je wakker wordt, heb ik een kast met 38 crèmepjes tegen pluis en een flesje of 8 nieuwe shampoos

Maaaarrr…. alles echt alles komt goed, dus dit vast ook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.xtantelien.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.