Keten in de keet

Hoe zit x Tante Lien nou eigenlijk in elkaar? Daar neem ik je vandaag in mee!

Je kent inmiddels de website: Een platform voor mijn webshop, mijn krabbels in de vorm van woorden en mijn krabbels in de vorm van beelden. Ik splits ze even voor je op:

De webshop
Hier kun je terecht voor fijne cadeautjes en meer leuke producten, die producten maak ik voornamelijk zelf. De producten die ik niet zelf maak zijn altijd fairtrade en/of door een andere leuke kleine ondernemer gemaakt. (ben jij zo’n ondernemer en denk je dat je product helemaal bij mij past? neem dan even contact op!)

Mijn krabbels in de vorm van woorden
Daar zit je momenteel middenin!
Ik schrijf graag zo nu en dan eens van me af, dan ben ik het lekker kwijt en leren jullie me een beetje beter kennen 🙂

Mijn krabbels in de vorm van beelden
Naast fijne producten en zoete woorden vind ik het leuk te ontwerpen.
En bij de vormgeving van mijn eigen website is het niet gebleven gelukkig!
Ik mocht al voor meerdere leuke ondernemers een logo, visitekaartje, feed-design en meer maken. Kijk even hier als je nieuwsgierig bent geworden.

Naast de website maak ik natuurlijk ook gebruik van diverse social media kanalen. via deze kanalen krijg ik vaak aanvragen voor bijvoorbeeld een cadeaupakketje, geboortekrans, getekend portretje en meer leuks.
Het wordt erg onoverzichtelijk als ik alles wat ik leuk vind op de website gooi, dus ik ben altijd opzoek naar een mooie basis waarin het duidelijk is wat er allemaal mogelijk is. Als je tips hebt voor me, laat je vooral gaan! Daar leer ik van.

Omdat face-2-face veel leuker is dan online ondernemen heb ik afgelopen jaar mijn droom gerealiseerd: ‘t Keetje!
Maar wat is nou dat Keetje waar ik het steeds over heb?
‘t Keetje is een bouwkeet omgetovert tot winkeltje op wielen, helaas was schetekeet pas af toen corona kwam en heb ik haar nog maar een paar keer kunnen inzetten.
Ze is inmiddels al wel omgedoopt tot officiele winkel op wielen.
Op de zaterdagen kun je terecht in ‘t Keetje om te komen shoppen, neem even contact op als je daar wel zin in hebt. Let wel op: Niet alles wat in de webshop staat, staat in ‘t Keetje en andersom.

Een leuke, drukke boel dus waar je wel 40u per week mee kunt vullen… Fout! Ik doe dit momenteel nog gewoon naast mijn baan als huishoudelijke hulp bij ouderen thuis.

Vanuit een schuurtje bij het huis maak en verpak ik mijn producten. Als producten af zijn gaan ze of op de post door naar een besteller of belanden ze in ‘t Keetje.

Lees je de volgende keer weer gezellig mee? Dan laat ik je meer weten over de dieren die op zo vaak voorbij komen op mijn socials.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van www.xtantelien.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 7 reviews.